Še 0.0 do brezplačne dostave

Sobni copati s tiskom po naročilu

COPATI S FOLIJSKIM TISKOM

Ustvari popolno darilo za vsako priložnost.

Oblikuj sobne copate s tiskom po tvojih željah! Pripravi unikatno darilo, ki zagotovo ne bo nabiralo prahu.

COPATI Z VEZENJEM

* v pripravi *

Pogoji in ideje za izdelavo copatov iz Ustvarjalnika ↓

Plačilo in čas izdelave copatov po naročilu iz Ustvarjalnika

Naročilo copatov iz Ustvarjalnika je mogoče le s predplačilom naročila s kreditno kartico, Paypal ali s plačilom po predračunu.

Okvirni rok izdelave copatov iz Ustvarjalnika je 10 delovnih dni od prejema plačila naročila. Rok dostave je odvisen od števila naročenih copatov iz Ustvarjalnika  in izbrane dostavne službe.

Oblikuj copate, ki bodo pritegnili poglede! Vstopi v naše ustvarjalno igrišče, kjer te čaka široka ponudba barv, motivov in velika merica ustvarjalne svobode. Oglej si ideje za ustvarjanje TUKAJ.

Naša interaktivna spletna platforma ti omogoča, da sam izbiraš med barvami materialov, dodajaš poljubne napise, vključuješ motive ter izbereš pravo velikost copatov. S popolno svobodo oblikovanja lahko izraziš svojo kreativnost, dodaš smešne citate, ime in številne motive. Poleg tega imaš na voljo tudi širok izbor barv, da lahko svoje copate prilagodiš svojim najljubšim odtenkom ali jih uskladiš s svojo spalnico.

Se želiš preizkusiti v vlogi oblikovalca? Imaš idejo, s katero boš razveselil/a tebi prav posebno osebo? Pusti domišljiji prosto pot in oblikuj popolnoma unikaten par copat! 

Sobni copati: popolno darilo za različne priložnosti

Sobni copati so več kot le običajen kos obutve. So izraz udobja, topline in pozornosti do tistih, ki jih obdarujemo. Ne glede na priložnost, sobni copati so vedno odlična ideja za darilo. Zakaj? Ker nudijo udobje in stil, ki ju lahko vsakdo ceni. Odkrijte, zakaj so sobni copati popolno darilo za različne pomembne trenutke v življenju.

Unikatni sobni copati za mladoporočenca: Poročno presenečenje

Poročni dan je eden izmed najpomembnejših dni v življenju mladoporočencev, zato je prav, da jim podarimo nekaj posebnega, nekaj, kar bo odražalo njihovo edinstvenost in ljubezen. Zakaj ne bi razmislili o unikatnih sobnih copatih kot izvirnem poročnem darilu?

Izdelava unikatnih copatov za poročni par:

  1. Izberite svoj stil: Pri ustvarjanju unikatnih copatov imate popolno svobodo izbire stila. Lahko izbirate med različnimi materiali, barvami in vzorci ter jih prilagodite okusu mladoporočencev.
  2. Personalizirano sporočilo: Dodajte osebno noto tako, da na copate dodate sporočilo ali imena mladoporočencev. To bo naredilo darilo še bolj posebno.
  3. Vključite detajle iz njune zgodbe: Morda lahko vključite detajle, ki odražajo njuno ljubezensko zgodbo. Na primer, lahko dodate datume njunega prvega srečanja ali nek poseben kraj, ki je pomemben za njiju.

Dekliščina in fantovščina

Unikatni sobni copati so odlična ideja tudi za dekliščino in fantovščino. Lahko izberete enak par copatov za vse udeležence in jih prilagodite z napisom, ki označuje ta poseben dogodek. To bo izvirno darilo in odličen način, da se vsi spomnijo tega nepozabnega trenutka.

Presenečenje za mladoporočenca

Ko mladoporočenca prejmeta svoje unikatne sobne copate, jih lahko presenetite tako, da jih skrijete pod posteljo ali na drugem skrivnem mestu v njunem novem domu. Ko bosta odkrila ta presenetljiv dar, se bosta zagotovo nasmejala in se spominjala tega posebnega dne.

Sobni copati, ki so oblikovani posebej za mladoporočence, so izvirno in sentimentalno darilo, ki bo poudarilo njihovo ljubezen in edinstvenost. Unikatni copati so tako praktično kot tudi čustveno darilo, ki ga bosta mladoporočenca cenila za vedno.

Darilo za rojstni dan

Rojstni dan je čas za razvajanje in sobni copati so odličen način, da obdarovanca razveselite s popolnim udobjem. Dajte jim občutek razkošja s parom luksuznih copatov, ki bodo vsak korak naredili še bolj poseben. Personalizirani sobni copati so darilo, ki bo cenjeno in uporabljeno s srcem.

Obletnica ali darilo za abrahama: Če obdarujete copate za obletnico ali darilo za abrahama, lahko na njih dodate ustrezno številko ali datum, ki označuje pomembno obletnico.

Darilo za fanta ali punco: Unikatni sobni copati so odlična ideja tako za fante kot punce. Lahko izberete stil, ki ustreza njihovim preferencam in jih presenetite s copati, ki so obenem praktičnistilsko dovršeni in personalizirani z vašim sporočilom.

Vselitveno darilo

Vselitev v novo hišo ali stanovanje je pomemben mejnik v življenju posameznika, mladega para ali družine. Ob takem pomembnem trenutku želimo podariti darilo, ki bo poudarilo njihovo novo poglavje in jim zagotovilo udobje in toplino v njihovem domu. Zakaj ne bi razmislili o unikatnih sobnih copatih kot idealnem vselitvenem darilu?

Udobnost in stil v novem domu

Unikatni sobni copati so praktično in čustveno darilo, ki bo mlademu paru ali družini pomagalo, da se počutijo udobno in dobrodošlo v svojem novem domu. Copati bodo zagotovili topel in mehak občutek, ko bodo korakali po svojem novem prostoru.

Veselje ob vselitvi

Unikatni sobni copati so darilo, ki bo mlademu paru ali družini zagotovilo toplino in udobje v njihovem novem domu. To je simbol njihovega skupnega začetka in prijazno sporočilo dobrodošlice, ki jih bo spremljalo skozi njihovo novo življenjsko poglavje.

Darilo za materinski in očetovski dan

Ob materinskem ali očetovskem dnevu lahko izrazite hvaležnost do svojih staršev z mehkimi in udobnimi sobnimi copati. Darilo, ki jim bo zagotovilo udobje in topel občutek, ko si vzamejo trenutek zase.

Materinski in očetovski dan sta priložnosti, ko želimo svojim staršem izraziti hvaležnost in ljubezen za vso njihovo predanost in skrb. Zakaj ne bi svojim staršem podarili darila, ki združuje udobje, toplino in spoštovanje? Sobni copati so popolno darilo za materinski in očetovski dan.

Udobnost in ljubezen v enem

Sobni copati so več kot le običajni copati. So simbol udobja, toplote in ljubezni, ki jih čutimo do svojih staršev. Ko jim podarimo unikatne sobne copate, jim hkrati podarimo udobje in skrbno izbran dar, ki bo odražal našo naklonjenost.

Personalizirano sporočilo

Pri izbiri sobnih copatov za starše imate možnost, da jih personalizirate. Dodajte posebno sporočilo, njihova imena ali pa poseben datum, ki vam pomeni veliko. To bo naredilo darilo še bolj posebno in osebno.

Sobni copati za mami

Sobni copati za mami so odlična izbira, saj ji omogočajo trenutek sprostitve in udobja po njenem dolgem in napolnjenem dnevu. Lahko izberete čudovite in elegantne copate, ki bodo izražali vašo hvaležnost do nje. Ustvarite popolnoma unikatno kombinacijo njenih najljubših barv in motivov.

Sobni copati za očeta

Sobni copati za očeta so prav tako odlična izbira. Dajte mu občutek razkošja in udobja, ko se sprošča po napornem dnevu. Izbirate lahko med močnejšimi in bolj klasičnimi stili, ki bodo ustrezali njegovemu okusu.

Sobni copati so darilo, ki bo vašim staršem polepšalo dan in jim pokazalo, kako posebni so v vašem življenju. Ob vsakem koraku v svojih novih copatih bodo čutili vašo ljubezen in skrb. To je darilo, ki bo zagotovo ganilo njihova srca ob materinskem ali očetovskem dnevu.

Darilo ob zaključku šolskega in vrtčevskega leta

Ob zaključku šolskega leta je pomembno, da izrazimo hvaležnost do učiteljic in vzgojiteljic, ki so posvetile svoj čas in trud za izobraževanje naših otrok. Sobni copati so čudovito darilo, ki združuje udobje in priznanje za njihovo predanost in delo.

Udobnost in sprostitev za učiteljice in vzgojiteljice

Učiteljice in vzgojiteljice preživijo dolge ure v učilnicah in igralnicah, zato so sobni copati odlična izbira, ki jim omogoča, da se sprostijo in udobno sprostijo po napornem dnevu. Copati so mehki, topli in udobni, kar jim pomaga, da si povrnejo energijo.

Personalizacija

Pri izbiri sobnih copatov za učiteljice in vzgojiteljice lahko dodate osebno noto. Personalizirajte jih s sporočilom hvaležnosti, imenom ali celo vzorcem, ki jim je všeč. To bo naredilo darilo še bolj posebno in osebno.

Izrazite hvaležnost in spoštovanje

Sobni copati so način, kako izraziti svojo hvaležnost do učiteljic in vzgojiteljic za njihovo trdo delo in predanost otrokom. Darilo bo izrazilo vaše spoštovanje in priznanje za njihov vpliv na izobraževanje in razvoj vaših otrok.

Darilo, ki ohranja lepe spomine

Sobni copati bodo ostali trajen spomin na zaključek šolskega leta in sodelovanje z vašimi učiteljicami in vzgojiteljicami. Ob vsakem koraku v svojih novih copatih bodo pomislile na dragocene trenutke v razredu ali igralnici.

Sobni copati so darilo, ki bo učiteljicam in vzgojiteljicam polepšalo zaključek šolskega leta in jih spomnilo na vašo hvaležnost za njihovo delo. To je darilo, ki bo zagotovo narisalo nasmeh na njihove obraze in jim pokazalo, kako pomembni so v življenju vaših otrok.

Sobni copati Vučko - Božično darilo za vse generacije

Ob prazničnih trenutkih, kot so Božič, Novo leto ali Velika noč, lahko sobni copati dodajo praznično vzdušje. Izberite copate z ustreznimi prazničnimi vzorci in barvami, da bo vaša praznična darila še posebej pristna.

Ne glede na priložnost, sobni copati so darilo, ki bo vedno toplo sprejeto. Privoščite svojim najdražjim udobje in stil z izbiro kakovostnih sobnih copatov, ki bodo polepšali njihove posebne trenutke.

Prazniki so čas veselja, ljubezni in povezanosti med družinami in prijatelji. Zakaj ne bi razveselili svojih najdražjih z edinstvenimi prazničnimi sobnimi copati? To darilo združuje udobje, toplino in praznično vzdušje, ki ga vsi obožujemo.

Praznično vzdušje na vaših stopalih

Praznični sobni copati so več kot le običajni copati. So simbol prazničnega vzdušja in toplih trenutkov v družinskem krogu. Ko jih obujemo, začutimo čarobnost praznikov, ne glede na starost.

Posebno praznično sporočilo

Pri izbiri prazničnih sobnih copatov lahko dodate osebno noto. Personalizirajte jih s prazničnim sporočilom, vzorcem ali celo imenom obdarovanca. To bo naredilo darilo še bolj posebno in osebno.

Božični copati za vso družino

Ne glede na to, ali obdarujete otroke, starše, babice in dedke ali prijatelje, bodo praznični sobni copati navdušili vse generacije. Izbirate lahko med različnimi stili in vzorci, da zadovoljite okuse vseh.

Praznični sobni copati so darilo, ki bo prineslo smeh, udobje in praznično vzdušje v dom vaših najdražjih. To je darilo, ki bo ostalo trajen spomin na veselje praznikov in vašo skrbno izbrano pozornost. Darilo, ki bo navdušilo vse generacije.

Drugi pogoji poslovanja

Drugi pogoji poslovanja za naročila oddana za copate po naročilu preko spletne platforme Ustvarjalnika (v nadaljevanju tudi konfigurator).

Barvne variacije
Barve na Ustvarjalniku  se lahko razlikujejo od dejanskega končnega izdelka. Različni zasloni lahko prikazujejo barve različno. Minimalna variacija barv se šteje kot sprejemljiva in ne predstavlja napake v izdelku.

Velikost grafike
Velikost in postavitev grafike se lahko malenkost razlikujeta od prikaza na konfiguratorju. Skrbimo za čim boljšo uskladitev, vendar ne moremo zagotoviti popolne enakosti.

Odpoved in spremembe naročila
Stranka lahko naročilo spremeni ali prekliče v prvih 24 urah po oddaji naročila. Po tem času so spremembe naročila mogoče le po dogovoru s podjetjem Vučko d.o.o. in lahko vključujejo dodatne stroške.

Odpoved naročila je mogoča le v prvih 24 urah po oddaji naročila. Po tem času odpovedi niso več mogoče zaradi prilagojenega procesa proizvodnje.

Vračila in reklamacije
Vračila ali reklamacije so mogoča le v primeru napake v izdelavi ali poškodbe izdelka. Stranka mora ob prejemu preveriti izdelek in morebitne težave sporočiti na info@vucko.si v 48 urah. 

Intelektualna lastnina
Vse vsebine, ustvarjene s konfiguratorjem, ostanejo intelektualna lastnina podjetja Vučko d.o.o. Strankam ni dovoljeno reproducirati ali distribuirati teh vsebin brez dovoljenja.

Spremembe pogojev
Podjetje Vučko d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe pogojev poslovanja brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo objavljene na spletni strani.

Varovanje zasebnosti
Podatki strank se uporabljajo izključno za obdelavo naročil in ne bodo deljeni s tretjimi osebami. Več informacij je na voljo v politiki zasebnosti na spletni strani.

Pravica do preklica naročila
Podjetje Vučko d.o.o. si pridržuje pravico do preklica naročila v naslednjih primerih:
- Če izdelava copat v zahtevanem roku ni mogoča zaradi nepričakovanih okoliščin ali večjih sil.
- Če primanjkuje potrebnih materialov za izdelavo naročila.
- Če naročilo ni izvedljivo iz drugih objektivnih razlogov.
V primeru preklica naročila bodo stranke nemudoma obveščene, vplačana sredstva pa vrnjena v celoti.

Za vse nakupe preko naše spletne strani veljajo tudi Splošni pogoji poslovanja. Za vprašanja ali pomoč smo na voljo na info@vucko.si.