Še 0.0 do brezplačne dostave

Klasični preslikači

Za klasične preslikače ali preslikači s sitotiskem je najprej potrebna izdelava in priprava filmov ter sita. Nato na navaden ali silikonski papir v sitotisk tehniki natisnemo željeni motiv.  Preslikače nato prenesemo na tkanino s toplotno prešo oziroma stiskalnico. Ta tehnika omogoča tisk ene barve naenkrat, zato je ta tehnika najbolj primerna za enobarvne motive, logotipe in napise, pri katerih lahko dosežemo visoko kakovost, obtojnost in natančnost aplikacije. Prav tako je ta tehnika primerna za enake motive različnih velikosti, če želimo na primer imeti potiskan manjši logotip na sprednji strani majice in večji na hrbtni strani.

Ta tehnika je najbolj primerna večje količine, saj je priprava preslikačev zahtevnejša, medtem ko omogoča nadaljno hitro in ugodno količinsko tiskanje.

Cena priprave plesikačev in tiska je odvisna od:

  • izbranega izdelka na katerem želite tisk
  • velikosti izbranega motiva in števila barv za tiskanje (v kolikor želite da vašo poslano datoteko uredimo in pripravimo za tisk mi, se to dodatno obračuna)
  • količine naročenih potiskov (večja kot je, ugodnejša je cena)

Za tisk s klasičnimi preslikači potrebujemo vektorski izris željenega motiva, ki ga želite imeti na izbranem izdelku (majica, šal, kapa, športna oblačila in drugi izdelki).