Novo!
Posebna ponudba

Promocija

Med najpraktičnejša promocijska darila spadajo prav copati. Po vaših željah vam izdelamo tekstilne, usnjene in krznene copate z vašim logotipom.

promocijski copati vučko
PRIPOROČAMO
Copati iz mikrofibre. Osnovni material, iz katerega so copati narejeni je zelo kvalitetna mikrofibra v željeni barvi. Obrobni trak se prilagodi željam, običajno osnovni barvi mikrofibre ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je na notranji strani podložen s filcem. Podplat je troslojen, sestavljen iz mikrofibre, vmesne podloge in umetnega usnja na spodnji strani. Pakiramo jih v prozorno polietilensko vrečko. Logotip se na ta material veze in tiska. 
Pralni copati. vezenje na copate

Usnjeni copati so izdelani iz pravega usnja usnja v željeni barvi. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi usnja ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je tako usnjen, na notranji strani podložen s filcem. Podplat je troslojen, sestavljen iz pravega usnja, vmesnega polnila in spodnja stran iz umetnega usnja. Na copate običajno logotip vezemo.
krzneni promocijski copati z vezenjem

Krzneni copati so izdelani v željenih barvah usnja in krzna. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi usnja ali barvni kombinaciji logotipa oz. krzna. Zgornji del je iz pravega usnja v kombinaciji s pravim ovčjim krznom. Podplat je troslojen, sestavljen iz pravega ovčjega krzna, vmesnega polnila in pravega usnja. Logotip v vezeni obliki. promocijski copati

Copati iz termovelurja. Osnovni material, iz katerega so copati narejeni je termovelur (flis) v željeni barvi. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi flisa ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je na notranji strani podložen s filcem. Podplat je troslojen, sestavljen iz termovelurja, vmesne podloge in umetnega usnja. Pakiramo jih v prozorno polietilensko vrečko. Logotip se na ta material izključno le veze. promocijska darila copati

Copati iz flisa in umetnega krzna. Osnovna materiala iz katerega so copati narejeni sta, termovelur (flis) in umetno krzno, v željeni barvi. Obrobni trak se prav tako prilagodi željam, običajno osnovni barvi flisa ali barvni kombinaciji logotipa. Zgornji del je na notranji strani podložen z umetnim krznom. Podplat je troslojen, sestavljen iz termovelurja, vmesne podloge in umetnega usnja. Pakiramo jih v prozorno polietilensko vrečko. Logotip se na ta material izključno le veze.

Za ponudbo na kontaktirajte.

 

V tej kategoriji ni izdelkov.