Še 0.0 do brezplačne dostave

Copati so vse bolj priljubljeno poslovno darilo, ki bo zagotovo navdušilo vaše poslovne partnerje ali zaposlene. Podarite kvalitetno in uporabno darilo s tiskanim ali vezenim logotipom vašega podjetja in širite prepoznavnost svoje blagovne znamke na izstopajoč način.

Zakaj poslovna darila? Saj veste, poslovna darila dokazano povečujejo prepoznavnost blagovne znamke, pospešujejo prodajo in krepijo pripadnost podjetju. In kaj je boljše darilo kot copati, ki jih ljudje dejansko uporabljamo vsak dan! Vaše stranke in zaposleni se bodo vsak dan spomnili na vas, ko bodo udobno korakali v unikatnih copatih vašega podjetja.

Ne podarjajte le darila, podarite izkušnjo in občutek pripadnosti. Podarite Vučko copate in jih prilagodite po svojih željah. 

Oddajte povpraševanje čim prej in si zagotovite pravočasno izdelavo. Zaupajte nam, da bomo skupaj ustvarili nepozabno izkušnjo, ki bo okrepila vašo blagovno znamko.

Promocijske copate Vučko odlikuje

--- |

Slovenska izdelava in bogata tradicija: z več kot 40-letno tradicijo v izdelavi copatov, vam zagotavljamo izdelke, ki so rezultat bogate dediščine in izkušenj.

 

Širok izbor modelov in velikosti: ponujamo vam širok izbor različnih modelov copatov in različnih velikosti. Tako boste lahko izbrali tiste, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam.

 

Prilagodljivost in inovativnost: ker verjamemo, da ima vsako podjetje svojo edinstveno vizijo, vam omogočamo, da oblikujete copate po vaši meri, mi pa vam pomagamo vašo vizijo uresničiti.

 

Tehnologija: izdelavo in oblikovanje copat uporabljamo najnovejšo tehnologijo. Z aktivnim raziskovanjem in željo po najboljši tehnologiji na področju tiska in vezenja so naši postopki vedno na najvišjem nivoju.

 

Hitra izdelava in dostava: razumemo, da je čas ključnega pomena, zato se trudimo vaše naročilo izdelati hitro in zagotoviti dostavo v željenem roku. 

Izberi tehniko dodelave

Prelistaj promocijski katalog

Pogosta vprašanja

Kolikšna je minimalna količina za naročilo promocijskih copat?

Minimalna količina za naročilo promocijskih copat po promocjiskih cenah je 50 parov copat. V primeru naročila manjšega od 50 parov se dodatno obračuna manipulativni strošek v višini 35,00 € + ddv.

Ali lahko dobimo vzorec promocijskih copat pred oddajo naročila?

Seveda, vzorec promocijskih copat lahko prejmete v pregled pred oddajo naročilo. Izdelava vzorčnega para copat se vam zaračuna glede na zahtevnost izdelave in izbrano tehniko. V kolikor se odločite za naročilo, se vam lahko izdelava vzorčnega para promocijskih copat odšteje od naročila. V kolikor se za naročilo ne odločite pa je strošek vzorca nekoliko višji.
Za dodatne in točne informacije glede na vaše želje smo vam seveda vedno na voljo. Kontaktirajte nas na info@vucko.si.

Kje si lahko ogledam različice promocijskih copat ter njihove cene?

Cene in vse različice promocijskih copat si lahko ogledate v našem promocijskem katalogu, do katerega lahko dostopate pod razdelkom z vprašanji, v katerem se trenutno nahajate.

Ali je nakup promocijskih copat na voljo tudi za fizične osebe?

Seveda, tudi kot fizična oseba lahko kupite promocijske copate, vendar morate ob oddaji naročila upoštevati minimalno količino, ki je 50 parov copat. V primeru naročila manjšega od 50 parov se dodatno obračuna manipulativni strošek v višini 35,00 € + ddv.

Katere velikosti copat naj izberem?

Velikosti copat izberite glede na to, komu so namenjeni. V kolikor naročate copate za odrasle, potem so najpogosteje naročene številke 39/40, 41/42 in 43/44.

Kako naj se lažje odločim med izbiro vezenja ali tiska?

Predlagamo, da si preberete več o tisku in vezenju v zgornjih rubrikah, kjer smo zbrali nekaj osnovnih informacij o tehnikah, ki jih uporabljamo v našem podjetju, da se boste lahko lažje odločili med vezenjem ali tiskom.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Strošek dostave je odvisen od dimenzij pošiljke naročenega blaga, teže pošiljke oziroma dostavne službe ter vključuje tako stroške pošiljanja kot tudi stroške pakiranja.

V kakšnem času bo dostavljeno moje naročilo?

Takoj, ko je plačilo oddanega naročila opravljeno, pričnemo z izdelavo vaših izdelkov. Izdelava traja okvirno do 14 delovnih dni. Čas izdelave je odvisen od zahtevnosti in količine naročila. Izjeme so mesec avgust, november in december, ko lahko pričakujete daljše roke izdelave, zaradi povečanega števila povpraševanj in večje zasedenosti. Ko je vaše naročilo pripravljeno, ga predamo dostavni službi, ki vam predvidoma naslednji delovni dan dostavi pošiljko na izbrani naslov.

Ali naročeni promocijski material dostavljate tudi izven Slovenije?

Seveda! Naročila oddana preko naše spletne trgovine dostavljamo redno tudi na območju Hrvaške, Avstrije in Nemčije. V kolikor bi želeli prejeti blago v druge tuje države, lahko naročilo oddate preko e-naslova info@vucko.si. Glede na vaše povpraševanje vam bomo v najkrajšem možnem času poslali ponudbo, ki bo vključevala informacije o dobavnem roku in strošku dostave, ki je odvisen od države, teže, dimenzije paketa in dostavne službe. Več informacij o strošku dostave in tranzitnih časih za tujino najdete v Splošnih pogojih.

Lahko promocijske copate osebno prevzamem?

Lahko, osebni prevzem promocijskih copat je možen na sedežu podjetja – na naslovu Stranska vas ob Višnjici 17, 1295 Ivančna Gorica, v kolikor se za to predhodno odločite in dogovorite ob oddaji naročila.

Eden od izdelkov, ki sem jih naročil/a, je poškodovan oz. manjka. Kaj naj naredim?

V kolikor se je zgodilo, da manjka kateri od vaših izdelkov ali je vaš izdelek poškodovan, se vam za nastalo nevšečnost iskreno opravičujemo in prosimo, da nam zadevo v najkrajšem možnem času sporočite na info@vucko.si in potrudili se bomo, da reklamacijo čim prej razrešimo.

Na kateri kontakt se lahko obrnem v primeru reklamacije?

V primeru reklamacije nam pišite na info@vucko.si in potrudili se bomo, da vašo reklamacijo čim prej razrešimo.

Splošni pogoji sodelovanja

Pogoji sodelovanja - promocijski copati po naročilu

Postopek naročila

Naročnik izpolni in odda obrazec za povpraševanje promocijskih copat. Naročnik je odgovoren za zagotovitev točnih in popolnih informacij pri oddaji naročila, vključno s specifikacijami izdelka in kontaktnimi podatki. Podjetje Vučko d.o.o. (v nadaljevanju proizvajalec) na podlagi prejetih podatkov sestavi okvirno ponudbo. Ponudba je veljavna, ko se stranki dogovorita o vseh podrobnostih izdelave, vključno s predvidenim okvirnim rokom za izdelavo in dostavo naročila. Po prejemu plačila proizvajalec izdela vzorčni par copatov in naročniku pošlje fotografijo v potrditev (razen če dogovor med naročnikom in proizvajalcem določa drugače).

Odobritev vzorca s strani naročnika velja kot potrditev naročila za izdelavo, naročilo gre v serijsko izdelavo po prejemu te potrditve.

Cene in plačilni pogoji

Cene promocijskih copatov in ponudba je opredeljena v veljavnem Promocijskem katalogu, ki je objavljen na uradni spletni strani podjetja. Proizvajalec si pridržuje pravico do spremembe cen v kolikor oceni, da bodo pri izdelavi nastali dodatni stroški, ki niso zajeti v osnovno ceno izdelave. 

Pogoji plačila

Začetek izdelave promocijskih copat, vzorčnega para copat ali digitalnega predogleda je možna izključno po plačilu predračuna. Oziroma če se z naročnikom izjemoma dogovori za drugačen način plačila.

Spremembe in odpovedi naročil

Sprememba naročila je možna s strani proizvajalca ali naročnika vse do trenutka potrditve vzorca. V primeru sprememb vzorca lahko nastanejo dodatni stroški in/ali se podaljša rok izdelave. Spremembe se obračunajo po veljavnem ceniku o spremembi vzorca. V kolikor je naročilo že v procesu proizvodnje, sprememba ali odpoved naročila ni več mogoča oziroma naročnik krije vse stroške, ki so nastali v proizvodnem procesu do trenutka odpovedi in/ali spremembe.

Cenik o spremembi vzorca

V brezplačno izdelavo vzorca je vključena 1 sprememba pozicije grafike na izdelku ali sprememba barve materiala (ni vključena sprememba barve tiska). Vsaka nadaljnja sprememba se obračuna od 25€+ddv oziroma se obračuna po dogovoru s proizvajalcem, glede tip spremembe. V primeru spremembe vzorca se lahko spremeni tudi dogovorjeni dobavni rok. (V primeru spremembe potiska se zaračuna cena novega tiska in strošek nove priprave za tisk.)

Dobavni roki in dostava

Okvirni rok izdelave promocijskih copatov (v obdobju od 1. januarja do 1. novembra) je 14 delovnih dni od potrditve vzorčnega para copat (ta šteje kot potrditev naročila za izdelavo). Točnejši rok izdelave določi proizvajalec na podlagi podatkov, ki jih naročnik poda na obrazcu za povpraševanje in na podlagi drugih podatkov, ki jih poda naročnik. Na rok izdelave vpliva zahtevnost izdelave končnega izdelka, dobavljivost željenih materialov in količina. 

Dobavni rok se lahko spremeni v primeru nepredvidljivih okoliščin, kot so ne-dobavljivost materiala, logistične težave ali višje sile. V tem primeru proizvajalec naročnika obvesti o podaljšanju dobavnega roka v najkrajšem možnem času. V primeru zamude pri dobavi zaradi upravičenih razlogov, proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno nastalo škodo.

Intelektualna lastnina

Vsi dizajni, grafike in druge vsebine, ki jih ustvari ali posreduje naročnik v okviru naročila promocijskih copatov, ostanejo intelektualna lastnina naročnika.

Proizvajalec ne pridobi nobenih pravic do intelektualne lastnine naročnika, razen v obsegu, ki je potreben za izvedbo naročila in izpolnitev obveznosti do naročnika ali v primeru, da je grafiko za naročnika pripravil proizvajalec in se o tem sporazumeta.

Naročnik jamči, da ima pravico uporabljati vsebine, ki jih posreduje proizvajalcu, vključno z dovoljenjem za uporabo blagovnih znamk, avtorskih pravic ali drugih intelektualnih pravic tretjih oseb.

Uporaba in distribucija dizajnov

Dizajni, ustvarjeni za naročnika v okviru naročila promocijskih copatov, se lahko uporabljajo izključno za izdelavo in dobavo copatov naročniku. Brez izrecnega pisnega ali ustnega soglasja naročnika proizvajalec ne sme uporabiti ali distribuirati dizajnov za druge namene ali naročnike, v kolikor je dizajn last naročnika. 

Naročnik (v kolikor ni podal druge zahteve) soglaša, da lahko proizvajalec uporablja slike izdelanih copatov, vključno s posameznimi dizajni, v svojem katalogu, marketinških kampanjah in drugih promocijskih materialih kot reference za prikaz možnih izdelkov. 

Omejitve glede uporabe blagovnih znamk in avtorskih pravic

Naročnik je odgovoren za zagotovitev, da dizajni, ki jih posreduje proizvajalcu, ne kršijo nobenih intelektualnih pravic tretjih oseb, vključno z blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami.

Proizvajalec si pridržuje pravico zavrniti izdelavo ali distribucijo dizajnov, ki bi lahko kršili intelektualne pravice tretjih oseb.

Odgovornost za vsebino grafike

Naročnik jamči, da je vsebina grafike, ki jo posreduje proizvajalcu, zakonita in da ima vse potrebne pravice za njeno uporabo.

Proizvajalec ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne kršitve intelektualne lastnine ali druge pravne težave, ki izhajajo iz uporabe predložene grafike s strani naročnika.

Jezik in prevodi

Komunikacija med naročnikom in proizvajalcem ter obdelava naročil potekata prednostno v slovenskem jeziku. Naročnik lahko zahteva prevod pogodbe ali drugih dokumentov v drug jezik, vendar si proizvajalec pridržuje pravico do zaračunavanja dodatnih stroškov za prevod, razen če je drugače dogovorjeno. V primeru kakršnih koli neskladij med prevodom in izvirnim dokumentom, se šteje, da velja izvirni dokument v slovenskem jeziku.

Politika zasebnosti in varstva osebnih podatkov v skladu z zakonodajo.

Izpolni obrazec in pošlji povpraševanje ↓

Obrazec vas vodi skozi vse informacije, ki jih potrebujemo za izdelavo vaše ponudbe. K obrazcu lahko pripnete tudi vse potrebne grafike.