Še 0.0 do brezplačne dostave

Pogosta vprašanja - FAQ

Se ti je med brskanjem po spletni strani www.vucko.si porajalo vprašanje na katerega ne poznaš odgovora? Ekipa Vučko je izbrala najpogostejša in nanje odgovorila.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Stroški pošiljanja se obračunajo v košarici in so ob zaključku nakupa jasno vidni in zapisani pri oddaji naročila. Strošek dostave je odvisen od dimenzij pošiljke naročenega blaga, teže pošiljke in izbire načina plačila oziroma dostavne službe. Strošek vključuje tako stroške pošiljanja kot tudi stroške pakiranja. DDV je vključen v ceno dostave. Ob nakupu nad 50€ je strošek pošiljanja brezplačen.

Lahko plačam po predračunu?

Če želite plačati po predračunu, izberite plačilo po predračunu in v povratnem mailu Vam bomo poslali podatke za nakazilo. Paketek odpošljemo, ko bo nakazilo prispelo na naš bančni račun.

Kaj pa če se pri dostavi in po dostavi zaplete?

V primeru kakršnihkoli težav se lahko vedno obrnete na naš e-naslov info@vucko.si in skupaj bomo poizkusili razrešiti težavo in urediti, da bo paket čim prej pri Vas.

V kolikor gre za kakršne koli težave po dostavljenem paketu, nam zelo pomaga tudi kakšna fotografija (poškodovanega paketa, izdelka pri katerem gre za napako ipd.), zraven pa nikar ne pozabite priložiti kratkega opisa.

Za pomoč pri dostavi so Vam na voljo tudi na Pošti Slovenije ali GLS Slovenija.

Lahko copate kje osebno prevzamem?

Pri Vučko d.o.o. velja, da imamo fizična prodajna mesta in spletno trgovino ločeno. To pomeni, da se lahko tudi izbira artiklov na posameznih prodajnih mestih razlikuje. Naročila oddana preko spletne trgovine nimajo možnosti osebnega prevzema, lahko pa nas obiščete na naslovu Stranska vas ob Višnjici 17, 1295 Ivančna Gorica in si v našem skladišču izberete Vam najlepše, ki jih lahko tudi poizkusite. 

Imam promo kodo – kje jo lahko vnesem?

Promo kodo vnesete v košarici, pred potrditvijo naročila. V prosto polje vpišete veljavno promo kodo. S klikom na gumb "Uporabi kupon" se Vam pri znesku avtomatično obračuna veljavna vrednost promo kode.

Pri vpisovanju promo kode bodite pozorni na pravilen zapis kode in na njeno veljavnost.

Kolikšni so stroški pošiljanja?

Akcije se med seboj ne seštevajo in tako ne veljajo na že znižane artikle, prav tako ne veljajo na darilne bone. Posamezno promo kodo lahko izkoristite samo enkrat v posameznem spletnem nakupu. Promo kode veljajo samo za spletno trgovino in niso veljavne na prodajnih mestih. 

Ali lahko izdelek zamenjam ali ga vrnem?

Za vračila, zamenjave ali reklamacije sprejemamo obrazec, ki ga najdete TUKAJ. Obrazec skupaj z izdelkom in računom pošljete na naslov Vučko d.o.o., Stranska vas 17,1295 Ivančna Gorica, kjer bomo Vaš zahtevek obravnavali in uredili.

V primeru vrnitve, zamenjave ali reklamacije izdelka se lahko obrnete na elektronski naslov info@vucko.si ali na telefonsko številko +386 1 7878 514.

Eden od izdelkov, ki sem jih naročil/a, je poškodovan oz. manjka. Kaj naj naredim?

Čeprav se pri Vučkotu trudimo, da ne prihaja do napak in vsako naročilo pregledamo večkrat, se včasih še vseeno lahko zgodi, da pride do napake. Tudi v takem primeru smo Vam na voljo za pomoč na info@vucko.si ali pa na telefonski številki +386 1 7878 514. 

V primeru reklamacije poškodovanega blaga se lahko s fotografijo in kratkim opisom obrnete na naš e-naslov info@vucko.si. V kolikor je reklamacija upravičena Vas bomo prosili, da izpolnite obrazec za vračila, ki ga najdete TUKAJ. Obrazec skupaj s poškodovanim izdelkom in računom pošljite na naslov Vučko d.o.o., Stranska vas 17,1295 Ivančna Gorica. Stroške pošiljanja Vam ob upravičeni reklamaciji povrnemo.

Za nastale napake se Vam iskreno opravičujemo in obljubimo, da bomo v prihodnje še bolj pozorni.

Za podjetje bi želeli naročiti promocijski tekstil…

Seveda, v glavnem meniju imate na voljo zavihek PROMOCIJA pod katerim lahko izbirate med promocijskimi copati ali pa promocijskim tekstilom. Vsaka kategorija ima na voljo pestro izbiro artiklov pod katerimi Vam je na voljo obrazec za povpraševanje. V kolikor Vas kaj zanima ne odlašajte z izpolnitvijo obrazca.

Kako naj izberem pravo velikost?

Ker smo Vam želeli olajšati skrbi glede izbire prave velikosti copat, smo pri artiklih znotraj izbirnega okenca VELIKOSTI, pripravili nekaj nasvetov in okvirno tabelo velikosti, na kateri lahko preverite, kakšna dolžina stopala ponavadi ustreza kateri številki in modelu copata. 

Imate trgovino kjer lahko copate poizkusim?

Copate lahko poizkusite na naših prodajnih mestih. Kje se trenutno nahajajo naša prodajna mesta preverite na naslovni strani spletne strani pod kategorijo LOKACIJE. Na objavljenih lokacijah lahko copate tudi kupite.

Mojega najljubšega izdelka ni na zalogi! Kdaj bo spet na zalogi?

Ekipo Vučko sestavlja skupina posameznikov, ki s svojimi spretnimi rokami sodelujejo v procesu nastajanja copat. Cenimo celotno ekipo in se trudimo, da imamo vedno pripravljene nekaj zaloge. Žal pa nam včasih zaradi vaših pridnih naročil tudi te zaloge poidejo, toda ne skrbite, združili bomo moči in poskrbeli, da bodo copati spet kmalu na zalogi.

Aktualne zaloge so vidne na naši spletni strani, tako da si lahko vedno gledate, kateri izdelki in številke so trenutno na voljo.

Naročil sem copate, a mi številka ne ustreza. Kaj pa zdaj?

Za zamenjavo številke izpolnite obrazec, ki ga najdete TUKAJ. Obrazec skupaj z izdelkom in računom pošljete na naslov Vučko d.o.o., Stranska vas 17,1295 Ivančna Gorica, kjer bomo Vaš zahtevek obravnavali in uredili zamenjavo.

V primeru zamenjave številke se lahko za pomoč obrnete tudi na elektronski naslov info@vucko.si ali na telefonsko številko +386 1 7878 514.

Ali lahko naročim dostavo na prodajno mesto?

Dostava vašega spletnega naročila na naše lokacije oziroma prodajna mesta žal ni mogoča. Za nakup, ki ga opravite preko spletne trgovine, lahko izbirate med načini dostave, kot so navedeni v spletni trgovini in Splošnih pogojih poslovanja. Dostava na Vučko prodajno mesto žal ni možen način dostave.