Še 0.0 do brezplačne dostave

Zgodovina podjetja Vučko d.o.o.

In nastala je blagovna znamka VUČKO COPATI… Vučko d.o.o. je družinsko podjetje. Naša zgodba sega v leto 1983, ko so na šivalnem stroju, postavljenem v kuhinji nasproti štedilnika, nastali prvi copati. Ker pa lokacija šivalnega stroja res ni bila primerna, smo ga kaj kmalu postavili v sobo, ki smo ji rekli delavnica. Pridružil se mu je še en šivalni stroj, pa sekalni stroj itd… 

Tudi prvi par pridnih rok kmalu ni zmogel več vsega dela sam, zato je tudi ta par kmalu dobil pomoč še enega para, pa še enega … Ta začetek opisa je sicer malo pravljičen, toda nadaljevanje zgodbe s copati je bilo resno in premišljeno, nič kaj pravljično. Bili so tako vzponi, kot padci, bolj ali manj trdi … toda na srečo smo se vedno znali in zmogli pobrati, sprejeti prave odločitve in svojo pot nadaljevati.

Leta 1991 smo sedež podjetja iz Škofje Loke preselili v Ivančno Gorico. Zaradi proizvodnih potreb smo leta 2000 izgradili nove poslovne prostore, z letom 2002 smo vzpostavili sistem prodajnih mest po večjih nakupovalnih središčih po Sloveniji, širitev dejavnosti je leta 2007 dopolnil nakup vezilnih strojev. 

Izpod pridnih rok naših šivilj prihajajo copati za ljudi vseh starosti in obeh spolov. Vsako leto svojemu asortimentu izdelkov dodamo kakega novega. Trudimo se, da so copati narejeni iz kvalitetnih materialov, dopadljivih barv in vzorcev. In da smo pri tem delu uspešni, nam dokazujejo odzivi naših strank in dejstvo, da pri svojem delu uspešno vztrajamo že toliko let.

Uspešno poslujemo že 40 let!

Časovnica podjetja Vučko

Vizija

Vizija družinskega podjetja Vučko d.o.o. je preprosta, slediti najnovejšim trendom na področju oblikovanja, razvoja in proizvodnje copat ter tako našim kupcem ponuditi unikatne izdelke vrhunske kvalitete po konkurenčnih cenah.

Z uporabo dolgoletnih izkušenj pridobljenih na domačem trgu in s pomočjo nadaljnjega razvoja želimo postati eni od ključnih ponudnikov tudi v tujih (sosednjih) državah.

Poslanstvo

Kvaliteta, raznolikost in estetska dovršenost so vrednote, ki v našem podjetju predstavljajo temelj poslovanja.
Zagotavljamo nova delovna mesta tako v lokalnem kot širšem okolju.
S pomočjo osebnega pristopa in odlične podpore našim kupcem zagotavljamo vrhunsko izkušnjo vse od izbire do nakupa naših izdelkov.

Vrednote

Skupne vrednote vseh naših zaposlenih so ključne za naše uspešno poslovanje. Kot družinsko podjetje s 40 letno tradicijo smo ponosni na vrednote, kot so zanesljivost, odprtost za inovacije in odgovornost, na katerih gradimo uspešne poslovne odnose z našimi strankami.

Tehnologija

Ponosni smo na najnovejšo tehnologijo, ki jo uporabljamo za izdelavo in oblikovanje copat in drugih naših izdelkov. Z aktivnim raziskovanjem in željo po najboljši tehnologiji na področju tiska in vezenja so naši postopki vedno na najvišjem nivoju.

Garancija kakovosti

Kvaliteta na vsakem koraku je temeljno vodilo našega podjetja. Kakovost izdelkov zagotavljamo s pomočjo izkušene ekipe zaposlenih, najnovejše tehnologije v vseh oddelkih proizvodnje ter uporabo najkvalitetnejših, preizkušenih materialov in komponent, ki jih dobavljajo naši zvesti partenerji.

Napredek

Napredek za nas pomeni učenje. Učimo se vedno novih, inovativnih pristopov in uvajamo novo tehnologijo. Pomembni so nam tudi odzivi strank, ki nas motivirajo, da smo lahko vedno boljši.

Razvoj po naročilu

Razumemo raznolike potrebe kupcev, zato omogočamo oblikovanje in tisk unikatnih grafik po naročilu strank ter vezenje.

Zmogljivi vezilni stroji omogočajo hitro in kvalitetno izdelavo motivov po naročilu.

Sedež podjetja Vučko d.o.o.