You are 0.0 away from free shipping

COPATI S FOLIJSKIM TISKOM

Ustvari popolno darilo za vsako priložnost.

Oblikuj sobne copate s tiskom po tvojih željah! Pripravi unikatno darilo, ki zagotovo ne bo nabiralo prahu.

COPATI Z VEZENJEM

* v pripravi *

Oblikuj copate, ki bodo pritegnili poglede! Vstopi v naše ustvarjalno igrišče, kjer te čaka široka ponudba barv, motivov in velika merica ustvarjalne svobode.

Naša interaktivna spletna platforma ti omogoča, da sam izbiraš med barvami materialov, dodajaš poljubne napise, vključuješ motive ter izbereš pravo velikost copatov. S popolno svobodo oblikovanja lahko izraziš svojo kreativnost, dodaš smešne citate, ime in številne motive. Poleg tega imaš na voljo tudi širok izbor barv, da lahko svoje copate prilagodiš svojim najljubšim odtenkom ali jih uskladiš s svojo spalnico.

Se želiš preizkusiti v vlogi oblikovalca? Imaš idejo, s katero boš razveselil/a tebi prav posebno osebo? Pusti domišljiji prosto pot in oblikuj popolnoma unikaten par copat! 

Sobni copati: popolno darilo za različne priložnosti

Sobni copati so več kot le običajen kos obutve. So izraz udobja, topline in pozornosti do tistih, ki jih obdarujemo. Ne glede na priložnost, sobni copati so vedno odlična ideja za darilo. Zakaj? Ker nudijo udobje in stil, ki ju lahko vsakdo ceni. Odkrijte, zakaj so sobni copati popolno darilo za različne pomembne trenutke v življenju.

Unikatni sobni copati za mladoporočenca: Poročno presenečenje

Poročni dan je eden izmed najpomembnejših dni v življenju mladoporočencev, zato je prav, da jim podarimo nekaj posebnega, nekaj, kar bo odražalo njihovo edinstvenost in ljubezen. Zakaj ne bi razmislili o unikatnih sobnih copatih kot izvirnem poročnem darilu?

Izdelava unikatnih copatov za poročni par:

  1. Izberite svoj stil: Pri ustvarjanju unikatnih copatov imate popolno svobodo izbire stila. Lahko izbirate med različnimi materiali, barvami in vzorci ter jih prilagodite okusu mladoporočencev.
  2. Personalizirano sporočilo: Dodajte osebno noto tako, da na copate dodate sporočilo ali imena mladoporočencev. To bo naredilo darilo še bolj posebno.
  3. Vključite detajle iz njune zgodbe: Morda lahko vključite detajle, ki odražajo njuno ljubezensko zgodbo. Na primer, lahko dodate datume njunega prvega srečanja ali nek poseben kraj, ki je pomemben za njiju.

Dekliščina in fantovščina

Unikatni sobni copati so odlična ideja tudi za dekliščino in fantovščino. Lahko izberete enak par copatov za vse udeležence in jih prilagodite z napisom, ki označuje ta poseben dogodek. To bo izvirno darilo in odličen način, da se vsi spomnijo tega nepozabnega trenutka.

Presenečenje za mladoporočenca

Ko mladoporočenca prejmeta svoje unikatne sobne copate, jih lahko presenetite tako, da jih skrijete pod posteljo ali na drugem skrivnem mestu v njunem novem domu. Ko bosta odkrila ta presenetljiv dar, se bosta zagotovo nasmejala in se spominjala tega posebnega dne.

Sobni copati, ki so oblikovani posebej za mladoporočence, so izvirno in sentimentalno darilo, ki bo poudarilo njihovo ljubezen in edinstvenost. Unikatni copati so tako praktično kot tudi čustveno darilo, ki ga bosta mladoporočenca cenila za vedno.

Darilo za rojstni dan

Rojstni dan je čas za razvajanje in sobni copati so odličen način, da obdarovanca razveselite s popolnim udobjem. Dajte jim občutek razkošja s parom luksuznih copatov, ki bodo vsak korak naredili še bolj poseben. Personalizirani sobni copati so darilo, ki bo cenjeno in uporabljeno s srcem.

Obletnica ali darilo za abrahama: Če obdarujete copate za obletnico ali darilo za abrahama, lahko na njih dodate ustrezno številko ali datum, ki označuje pomembno obletnico.

Darilo za fanta ali punco: Unikatni sobni copati so odlična ideja tako za fante kot punce. Lahko izberete stil, ki ustreza njihovim preferencam in jih presenetite s copati, ki so obenem praktičnistilsko dovršeni in personalizirani z vašim sporočilom.

Vselitveno darilo

Vselitev v novo hišo ali stanovanje je pomemben mejnik v življenju posameznika, mladega para ali družine. Ob takem pomembnem trenutku želimo podariti darilo, ki bo poudarilo njihovo novo poglavje in jim zagotovilo udobje in toplino v njihovem domu. Zakaj ne bi razmislili o unikatnih sobnih copatih kot idealnem vselitvenem darilu?

Udobnost in stil v novem domu

Unikatni sobni copati so praktično in čustveno darilo, ki bo mlademu paru ali družini pomagalo, da se počutijo udobno in dobrodošlo v svojem novem domu. Copati bodo zagotovili topel in mehak občutek, ko bodo korakali po svojem novem prostoru.

Veselje ob vselitvi

Unikatni sobni copati so darilo, ki bo mlademu paru ali družini zagotovilo toplino in udobje v njihovem novem domu. To je simbol njihovega skupnega začetka in prijazno sporočilo dobrodošlice, ki jih bo spremljalo skozi njihovo novo življenjsko poglavje.

Darilo za materinski in očetovski dan

Ob materinskem ali očetovskem dnevu lahko izrazite hvaležnost do svojih staršev z mehkimi in udobnimi sobnimi copati. Darilo, ki jim bo zagotovilo udobje in topel občutek, ko si vzamejo trenutek zase.

Materinski in očetovski dan sta priložnosti, ko želimo svojim staršem izraziti hvaležnost in ljubezen za vso njihovo predanost in skrb. Zakaj ne bi svojim staršem podarili darila, ki združuje udobje, toplino in spoštovanje? Sobni copati so popolno darilo za materinski in očetovski dan.

Udobnost in ljubezen v enem

Sobni copati so več kot le običajni copati. So simbol udobja, toplote in ljubezni, ki jih čutimo do svojih staršev. Ko jim podarimo unikatne sobne copate, jim hkrati podarimo udobje in skrbno izbran dar, ki bo odražal našo naklonjenost.

Personalizirano sporočilo

Pri izbiri sobnih copatov za starše imate možnost, da jih personalizirate. Dodajte posebno sporočilo, njihova imena ali pa poseben datum, ki vam pomeni veliko. To bo naredilo darilo še bolj posebno in osebno.

Sobni copati za mami

Sobni copati za mami so odlična izbira, saj ji omogočajo trenutek sprostitve in udobja po njenem dolgem in napolnjenem dnevu. Lahko izberete čudovite in elegantne copate, ki bodo izražali vašo hvaležnost do nje. Ustvarite popolnoma unikatno kombinacijo njenih najljubših barv in motivov.

Sobni copati za očeta

Sobni copati za očeta so prav tako odlična izbira. Dajte mu občutek razkošja in udobja, ko se sprošča po napornem dnevu. Izbirate lahko med močnejšimi in bolj klasičnimi stili, ki bodo ustrezali njegovemu okusu.

Sobni copati so darilo, ki bo vašim staršem polepšalo dan in jim pokazalo, kako posebni so v vašem življenju. Ob vsakem koraku v svojih novih copatih bodo čutili vašo ljubezen in skrb. To je darilo, ki bo zagotovo ganilo njihova srca ob materinskem ali očetovskem dnevu.

Darilo ob zaključku šolskega in vrtčevskega leta

Ob zaključku šolskega leta je pomembno, da izrazimo hvaležnost do učiteljic in vzgojiteljic, ki so posvetile svoj čas in trud za izobraževanje naših otrok. Sobni copati so čudovito darilo, ki združuje udobje in priznanje za njihovo predanost in delo.

Udobnost in sprostitev za učiteljice in vzgojiteljice

Učiteljice in vzgojiteljice preživijo dolge ure v učilnicah in igralnicah, zato so sobni copati odlična izbira, ki jim omogoča, da se sprostijo in udobno sprostijo po napornem dnevu. Copati so mehki, topli in udobni, kar jim pomaga, da si povrnejo energijo.

Personalizacija

Pri izbiri sobnih copatov za učiteljice in vzgojiteljice lahko dodate osebno noto. Personalizirajte jih s sporočilom hvaležnosti, imenom ali celo vzorcem, ki jim je všeč. To bo naredilo darilo še bolj posebno in osebno.

Izrazite hvaležnost in spoštovanje

Sobni copati so način, kako izraziti svojo hvaležnost do učiteljic in vzgojiteljic za njihovo trdo delo in predanost otrokom. Darilo bo izrazilo vaše spoštovanje in priznanje za njihov vpliv na izobraževanje in razvoj vaših otrok.

Darilo, ki ohranja lepe spomine

Sobni copati bodo ostali trajen spomin na zaključek šolskega leta in sodelovanje z vašimi učiteljicami in vzgojiteljicami. Ob vsakem koraku v svojih novih copatih bodo pomislile na dragocene trenutke v razredu ali igralnici.

Sobni copati so darilo, ki bo učiteljicam in vzgojiteljicam polepšalo zaključek šolskega leta in jih spomnilo na vašo hvaležnost za njihovo delo. To je darilo, ki bo zagotovo narisalo nasmeh na njihove obraze in jim pokazalo, kako pomembni so v življenju vaših otrok.

Sobni copati Vučko - Božično darilo za vse generacije

Ob prazničnih trenutkih, kot so Božič, Novo leto ali Velika noč, lahko sobni copati dodajo praznično vzdušje. Izberite copate z ustreznimi prazničnimi vzorci in barvami, da bo vaša praznična darila še posebej pristna.

Ne glede na priložnost, sobni copati so darilo, ki bo vedno toplo sprejeto. Privoščite svojim najdražjim udobje in stil z izbiro kakovostnih sobnih copatov, ki bodo polepšali njihove posebne trenutke.

Prazniki so čas veselja, ljubezni in povezanosti med družinami in prijatelji. Zakaj ne bi razveselili svojih najdražjih z edinstvenimi prazničnimi sobnimi copati? To darilo združuje udobje, toplino in praznično vzdušje, ki ga vsi obožujemo.

Praznično vzdušje na vaših stopalih

Praznični sobni copati so več kot le običajni copati. So simbol prazničnega vzdušja in toplih trenutkov v družinskem krogu. Ko jih obujemo, začutimo čarobnost praznikov, ne glede na starost.

Posebno praznično sporočilo

Pri izbiri prazničnih sobnih copatov lahko dodate osebno noto. Personalizirajte jih s prazničnim sporočilom, vzorcem ali celo imenom obdarovanca. To bo naredilo darilo še bolj posebno in osebno.

Božični copati za vso družino

Ne glede na to, ali obdarujete otroke, starše, babice in dedke ali prijatelje, bodo praznični sobni copati navdušili vse generacije. Izbirate lahko med različnimi stili in vzorci, da zadovoljite okuse vseh.

Praznični sobni copati so darilo, ki bo prineslo smeh, udobje in praznično vzdušje v dom vaših najdražjih. To je darilo, ki bo ostalo trajen spomin na veselje praznikov in vašo skrbno izbrano pozornost. Darilo, ki bo navdušilo vse generacije.

We automatically place necessary cookies on your device when you visit our website so that our website may be displayed and function properly. We may also place non-necessary analytical and marketing cookies on your device if you choose the “Accept All” option. These cookies collect and analyse different information about your interactions with our website and other websites for targeted advertising purposes.

Please click the Accept All button to agree to the use of all types of cookies or opt out of non-essential cookies by clicking Reject All. See our Cookie Policy to learn more.

×
Managing cookies on the Vucko website
Mandatory cookies

are cookies that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They allow you to log in to the user profile, select the language, agree to the terms and conditions and identify the session of the user. We are not obliged to obtain consent for their use.

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

1. General information about cookies 1.1. What are cookies?

Cookies are small text files that most modern websites store on the devices of their visitors, i.e. people who access certain websites on the Internet with their devices. The storing of cookies is under the complete control of the user, since users can easily configure their browser to restrict or disable the storage of cookies.

While visiting the website and its subpages and performing operations on the website, your computer, phone or tablet, automatically or after gaining your explicit consent, stores certain cookies through which various data can be recorded.

1.2. How do they work and why we use them?

Each visitor or shopper is assigned a cookie in order to identify him and ensure traceability at the beginning of each use of the online store. The servers provided to the company by the subcontractor automatically collect data on how visitors, shop owners or shoppers use the online store and store this data in the form of an activity log.

The servers store information about the use of the online store, statistics and IP numbers. Data on the use of the online store by shoppers can be used by the company for compiling anonymous statistics that help us improve the user experience as well as market products and / or services through an online store.

Indirectly and upon obtaining consent, the online store may also store external service cookies on the visitor's or shopper's device (e.g. Google Analytics) which are used to collect data on website visits. Regarding external services, the rules and general conditions on the processing of personal data, which are available at the links below, apply.

2. Permission to use cookies

If the settings of the browser with which you visit the website are such, that they accept all cookies, it means that you agree to their use. In case you do not want to use cookies on this website or you want to remove them, you may follow the procedure below. Removing or blocking cookies may result in suboptimal performance of this website.

3. Mandatory and optional cookies and your consent 3.1. We are not required to gain your consent for the use of mandatory cookies:

Mandatory cookies are cookies, that are essential for the proper functioning of the website, whereby the transmission of information in the communication network would not be possible without them. These cookies are also necessary in order for us to offer you the services, which are available on our website. They enable login into the user profile, language selection, agreeing to the terms and conditions and user session identification.

3.2. Cookies that are not necessary for the normal operation of the website, and for which we are obliged to obtain your consent (optional cookies):

Analytical cookies

These cookies help us understand how our visitors use our website. They help us improve the user experience and identify user requirements and trends. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Advertising cookies

Third-party plug-ins and tools used as cookies enable various functionalities to work, help us analyse the frequency of visits and how the website is used. If an individual does not agree to the use of these cookies, they will not be installed, while it may however happen, that some interesting features of the website will not be available. We only use these cookies if you have explicitly consented to their use.

Social network cookies

These cookies make it possible for us to provide content for posts on social media and record your actions so that we may provide a more personal and enhanced user experience. We use these cookies only if you are logged into a Twitter, Facebook or Google user account when using the website.

4. How to manage cookies?

You can manage cookies by clicking on the "Cookie settings" link in the footer of the website.

You can also control and change cookie settings in your own web browser.

In case you want to delete cookies from your device, we advise you to follow the described procedures, by doing so, you will most likely limit the functionality of not only our website but also most other websites, as the majority of modern websites use cookies.