Še 0.0 do brezplačne dostave

Varno v novo šolsko leto

Pri izbiri šolskih in vrtčevskih copat je pomembno, da imajo primeren podplat; t.j. izdelan iz materialov, ki nogicam omogočajo zračenje; da noga diha.  Na zunanji, spodnji strani pa morajo imeti dovolj protizdrsne podlage/materiala oziroma gume, ki poskrbi, da je vsak korak na spolzkih in gladkih tleh varen. Še posebaj je prava izbira podplata pomembna, ko govorimo o šolskih copatih, saj zaradi razigranega otroškega tekanja pogosto prihaja do zdrsov in padcev, če so podplati šolskih copatov drseči. Da preprečimo nevarnosti in otrokom zagotovimo brezskrbno preživljanje šolskih dni, smo pri vučkotu razvili več različic protizdrsnih podplatov in tako poskrbeli, da se prav za vsakega najdejo tisti pravi. Copati so namenjeni uporabi v zaprtih in suhih prostorih, odlično pa se obnesejo v vrtcu ali šoli. 

Vučko copati Mini so izdelani iz kvalitetnega mehkega usnja in obrobne elastike, podplat copatkov je narejen iz usnja v notranjosti ter mehke nedrseče gume na zunanjem delu, ki omogoča varno tekanje in igranje vaših otrok. V zadnjem letu smo se še posebno začeli zavedati pomena čistoče in rednega pranja obutve. Usnjeni copati niso posebej zahtevni kar se tiče čiščenja. Niso primerni za pranje v pralnem stroju, bo pa za njihovo osvežitev povsem dovolj, da v roke vzamete vlažno krpo in jih preprosto obrišete. Po želji lahko uporabite tudi nežno čistilo, ki vam bo v pomoč pri odstranitvi trdovratnejših madežev. 

Copati iz mikrofibre ali blaga pa so pralni na 30 stopinjah v pralnem stroju. Pri vzdrževanju ne smemo pozabiti tudi na podplate, saj vemo, da se umazanija iz tal prenaša na podplate copatov. V kolikor imamo na podplatih umazanijo s tem povečamo možnost padca oziroma nesreče, do katere lahko pride zaradi spodrsljaja ali zapleta. Podplati iz ulite gume so debelejši, bolj trpežni in imajo posledično tudi daljšo življensko dobo. Copati s takšnimi podplati imajo tudi lepšo končno obliko. Podplati iz mehke gume, kot jih najdete na številnih tekstilnih in usnjenih Vučko copatih, so tanjši in bolj prožni. Najbolj priljubljena izbira copatov za vrtec so otroški usnjeni copati Urban, katerih podplat je narejen iz mehkega usnja, na katerega je na notranji strani prišita mehka tekstilna obloga, na zunanji strani pa je na predelu pete in prstov prišita mehka nedrseča guma.

Da bo prvi šolski dan še toliko bolj poseben smo pri Vučkotu izdelali tudi različne šolske komplete, ki jim je možno dodati tudi osebno noto z vezenim imenom otroka. Šolski kompleti vsebujejo kvalitetne šolske copate Vučko, trak in simpatičen nahrbtnik z ujemajočim se motivom.Več na: https://www.zurnal24.si/uporabno/varno-v-novo-solsko-leto-371793 - www.zurnal24.si

Please choose an image.
Please choose an image.