Še 0.0 do brezplačne dostave

ODPRODAJA usnjenih natikačev

Vroče temperature so tu in tvoja stopala si zaslužijo oddih!

Poletje je čas dopustov in prav je, da tudi svojim stopalom privoščite oddih. Zakaj to poletje izbrati ravno usnjene natikače? Preberi si 7 razlogov, ki te bodo zagotovo prepričali, da si tvoja stopala zaslužijo le najboljše.

1. Trajnost

Usnje je sinonim za trpežnost. Oblačila in vsa obutev iz usnja lahko zdržijo zelo dolgo. Za razliko od materialov, kot so krpa, platno ali guma, je naravno usnje narejeno za preizkušnjo časa. 

2. Vsestranskost

Usnjeni natikači so brezčasni. Preživeli so desetletja spreminjanja modnih trendov in so eden ključnih modnih dodatkov še danes. Usnjene japonke se odlično obnesejo kot priložnostna oblačila. Nosite jih lahko s skoraj vsem: od udobnih kavbojk ali kratkih hlač do čudovite poletne obleke. Za razliko od drugih materialov, kot sta krpa ali guma, usnje daje bolj formalni občutek. Po potrebi se lahko obleče in ostane ležeren in eleganten, odvisno od dneva ali posebnega dogodka. 

3. Udobje

Za razliko od sintetičnega materiala ali blaga so usnjene japonke s časom bolj udobne. S primernim prileganjem usnje oblikuje naravne obrise vaših stopal. Ko se usnje uhodi in prileže vašim stopalom, se bo skoraj zdelo, kot da hodite bosi. 

4. Enostavno čiščenje

Ena glavnih prednosti usnjenih natikačov je, da jih je izjemno enostavno očistiti. Usnje enostavno obrišete z vlažno krpo in vaši natikači so v trenutku kot novi. 

5. Zračnost

Usnje je izjemno zračno in sprošča vlago. Vaše noge se tako v usnjenih natikačih počutijo hladnejše, bolj sproščeno in veliko bolj udobno. 

6. Boljše za okolje 

Nakup usnjenih sandalov je boljša izbira za okolje. Povprečen človek obrabi par japonk vsaj vsaki dve leti, usnjene natikače pa boste ob skrbni uporabi lahko znova nosili sezono za sezono. 

7. Prihranite denar 

Čeprav so lahko usnjeni sandali za ženske in moške nekoliko dražji, boste na koncu prihranili čas in denar z nakupom para saj je usnje znano po svoji trpežnosti in obstojnosti. To poletje izkoristite prav posebno ponudbo in si svoje usnjene natikače Nea ali Tom zagotovite po ODPRODAJNI ceni!